BRZO, JEDNOSTAVNO, EFIKASNO, PROFESIONALNO

Ukoliko ste zainteresovani da se oglašavate na našoj mreži na bilbordima u Beogradu, sve neophodne informacije dobićete od službe prodaje Media Max-a.

Procedura je veoma jednostavna – samo je tri koraka od vaše ideje o reklamnoj kampanji na bilbordima Media Max-a u Beogradu do njene realizacije.

Korak - Upit

Potrebno je najpre da popunite Upit (Zahtev za ponudu) koji se nalazi u dnu ovog teksta. Navedite broj bilborda koji planirate da zakupite, tačan datum početka kampanje (imajte u vidu da kampanje uvek počinju ponedeljkom) i koliko bi kampanja trajala.

Čim primimo Vaš zahtev, naša služba marketinga i prodaje poslaće vam ponudu: koliko bi Vas koštala kampanja i spisak slobodnih lokacija na bilbordima u Beogradu.

Ukoliko Vam naša ponuda odgovara i saglasni ste sa Opštim uslovima našeg poslovanja (Uslove možete preuzeti na dnu ovog teksta), potrebno je da na spisku koji smo vam poslali obeležite lokacije koje želite da zakupite i da nam spisak vratite elektronskom poštom.
Rok za dostavu ponude od strane Media Maxa je 48h od prijema Vašeg upita.

  Datum

  Klijent

  Kontakt osoba

  Telefon

  E-mail

  Naziv kampanje

  Trajanje kampanje od

  Trajanje kampanje do

  Broj bilborda

  Unesite: captcha

  Korak - Ugovor

  Zatim ćemo vam poslati predlog Ugovora koji je potrebno da nam vratite potpisan i pecatiran u roku od 24h. Uz Ugovor dobijate predracin i naznacen datum kada je potrebno da se izvrsi uplata rezervacije.

  Na dnu ovog teksta mozete preuzeti naš Obrazac za indetifikaciju.

  Korak - Grafičko rešenje

  Sledeći korak je da nam dostavite grafičko rešenje i uredno popunjenu Deklaraciju za oglašavanje (Deklaraciju možete preuzeti na dnu ovog teksta).
  Ukoliko nemate gotovo grafičko rešenje postoji mogućnost da, po veoma povoljnoj ceni, angažujete naš tim profesionalnih dizajnera koji će Vam, u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama kampanje, predložiti nekoliko rešenja. Takođe Vam možemo organizovati i štampanje plakata po najpovoljnijoj ceni.

  I to je sve – Vaš posao se tu završava. Naša obaveza je da plakati budu zalepljeni na vreme (lepljenje nije uračunato u cenu zakupa) i da bilborde održavamo tokom trajanja kampanje.
  Nakon završetka kampanje od nas ćete dobiti GRATIS foto izveštaj.